Dakdekker
Uncategorized

Waarom een dakdekker?

Een nieuwe dakbedekking kan redelijk in de papieren lopen. Daarom klinkt het aantrekkelijk om het vernieuwen een dak zelf uit te voeren, zodat je enkel voor het materiaal betaald. Goed om de voordelen van een professionele dakdekker bij die overweging in je achterhoofd te houden. De werkzaamheden laten uitvoeren door een dakdekker kost op korte termijn altijd minder. Echter, is een verkeerde plaatsing nog veel duurder. Dit kan zorgen voor lekkage of de levensduur van je dak drastisch verkorten. In veel gevallen ben je op lange termijn dan duurder uit.

Levensduur

De plaatsing van de dakbedekking is zeer bepalend voor de levensduur van het dak. In het bijzonder geldt dit voor dakbedekkingen als bitumen, EPDM en PVC. De plaatsing van deze type dakbedekkingen door een goede dakdekker is essentieel voor het garanderen van de maximale levensduur van het dak.

Advies

Er zijn verschillende soorten dakbedekking, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Een dakdekker kan je goed adviseren over de best passende dakbedekking voor jouw dak. Zij werken iedere dag met de verschillende materialen en weten als geen ander hoe het dak het best aangebracht kan worden voor een optimaal resultaat. Uiteraard kunnen zij hierin ook rekening houden met de kosten.

Daken
Daken

Kosten

De kosten voor een dakrenovatie zijn niet enkel materiaal en arbeid. In veel gevallen dient de oude dakbedekking ook afgevoerd te worden. Vaak betaal je bij een dakdekker in een all-in prijs. Hiervoor regelen zij het materiaal, voeren de dak werkzaamheden uit en voeren je oude dakbedekking af. Uiteraard kost het minder wanneer je werkzaamheden zelf uitvoert, alleen heb je geen garantie op het dak in het geval van lekkage.

Garantie

Garantie geeft altijd een goed en zorgeloos gevoel. Vaak wordt er door dakdekker 10 jaar garantie op daken geboden. Dit betekent dat wanneer je binnen die 10 jaar een lekkage hebt, de reparatie van het dak kosteloos wordt uitgevoerd. Dakwerk, een dakdekker in omgeving Amersfoort, biedt deze garantie op al hun daken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *