dekbedovertrek
Uncategorized

Vandyck dekbedovertrek

Kies je voor een trendy Vandyck dekbedovertrek, dan kies je voor exclusief en duurzaam beddengoed. Vandyck beddengoed is al sinds 1923 een vertrouwd adres voor kwaliteit. Door mee te gaan met de ontwikkelingen van deze tijd voldoet niet alleen het materiaal maar ook het design aan de nieuwe wensen van de moderne mens. Met het gebruik van de digitale druktechniek krijgen Vandyck dekbedovertrekken de meest spectaculaire impressies. Levensechte bloemenprints  met betoverende kleuren, natuurgetrouw gekleurde vogels en details uit de bloemenwereld zorgen voor een nieuwe droomervaring.

Welke Vandyck dekbedovertrek kies je?

Zo heb je de August Rush, met door de zomerzon verkleurde bloesemtakken, als van een meesterschilder met een voorliefde voor oud-rose. Deze overtrekset voert je zo terug naar aristocratische tijden, of naar de Britse slaapvertrekken van Hyacinth Bucket (spreek uit Boekee).

Of wat te denken van de Frozen Feather multi dekbedovertrek? Op de natuurlijke achtergrond van in elkaar overgaand blauw-groen en bruin-beige tinten, prijken witte tere bloemtakken alsof ze zachtjes opduiken, heen en weer wiegend in de mist. Dit dekbed is bijna een esoterische ervaring. Als je daarvan niet in een heerlijke droomwereld belandt…

bed
De beste nachtrust krijg je door een goed dekbedovertrek.

Vandyck dekbedovertrek inspiratie

De look en feel van een Vandyck dekbedovertrek kun je bijna aflezen van een plaatje. Maar voelen die katoen-satijnen stoffen in het echt ook zo zacht als ze lijken? En vind je het fijn om eens een paar voorbeelden in real life te zien? Dan ben je welkom in één van de meer dan 350 bedden of linnenwinkels in Nederland. Wist je dat er zelfs twee locaties met Vandyck dekbedovertrekken te vinden zijn in IJsland! Sommige printen lijken daar zo vandaan te komen. Als je daar geen inspiratie van krijgt…

Vandyck dekbedovertrek: een passende print en maat

Binnen de exclusiviteit uitademende stijl van een Vandyck dekbedovertrek is rekening gehouden met meerdere smaken. Voor ieder interieur is wel een passende print te vinden. Van een print met bonte bloemen tot een impressie van moderne in elkaar overgaande strepen en een egaal overtrek van puur wit met hotel elan. Een Vandyck dekbedovertrek is verkrijgbaar in de standaard maten 1-persoons (140 bij 200 of 220 cm), 2-persoons (200 bij 200 of 220 cm) Lits-jumeaux (240 bij 200 of 220 cm) en voor kinderen (120 bij 150 cm). Meten en passen maar!

Op Bedshop.nl shop je voordelig jouw nieuwe beddengoed online.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *