Twijfelaar bed
Uncategorized

Twijfelaar bed voor je studentenkamer

Denk jij erover om een twijfelaar bed te kopen? Misschien is het inderdaad iets voor jou of voor in jouw huis. Een twijfelaar bed kopen doe je meestal als je weinig ruimte hebt. Bijvoorbeeld voor een kind dat te oud begint te worden voor een eenpersoonsbed, maar ook een te kleine kamer heeft voor een tweepersoonsbed. Of wanneer je als ouder eigenlijk niet wil dat je kind een tweepersoonsbed krijgt. In een studentenkamer kan een twijfelaar bed ook handig zijn. Het neemt namelijk niet zo veel ruimte in als een tweepersoonsbed.

Studentenkamer

En in een studentenkamer heb je die ruimte wel nodig. Een studentenkamer is natuurlijk meer dan enkel een slaapkamer. Als je echt een heel kleine studentenkamer hebt, kun je er ook kiezen om een twijfelaar bed te kopen als hoogslaper. Dan heb je dezelfde afmetingen voor je bed, maar neemt het niet de ruimte in op de grond. Een twijfelaar bed heeft over het algemeen een lengte van 200 en een breedte van 120 centimeter. Soms worden bedden van 140 bij 200 ook nog als twijfelaar gezien.

dekbedovertrekken
Een twijfelaar voor je bed in studentenkamer

Afmetingen

Wanneer je een twijfelaar bed kopen gaat, moet je je wel bewust zijn van het feit dat deze afmetingen slaan op de matrasafmetingen. Een bed is het frame of de boxspring in het geheel. Deze hebben weer andere afmetingen. De precieze afmetingen hiervan hangen af van voor welk bed je kiest. Soms zijn ze een stuk breder of langer in het geheel en soms scheelt het niet veel met het matrasformaat. Wanneer je echt gebrek aan ruimte hebt, kun je dus beter voor die laatste optie gaan.

Waar te koop

Je kunt bijna overal een twijfelaar bed kopen. Zolang het maar een meubel- of beddenzaak is. Bij Ikea ben je bijvoorbeeld snel klaar, daar vind je je bed, je frame, je lattenbodem en je beddengoed op één afdeling. Zo zijn er meer meubelzaken, zoals Leen Bakker. Het is natuurlijk ook een optie naar meer gespecialiseerde zaken te gaan zoals BeterBed. Online is er daarnaast ook nog een ruim aanbod.

Kijk op Beukmeubels.nl voor de mooiste bedden en meubels tegen scherpe prijzen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *