entresolvloeren
Interieur

De verschillende soorten vloeren om uit te kiezen

Wanneer je op zoek bent naar een vloer voor in jouw bedrijfshal of magazijn dan kun je natuurlijk verschillende keuzes maken. Ook keuzes die er voor zorgen dat er veel meer ruimte ontstaat in de aangewezen locatie. Dit kun je bijvoorbeeld voor elkaar krijgen met een entresolvloer, ook wel tussenvloer, verdiepingsvloer of mezzanine genoemd. In deze tekst gaan we kijken waarom deze vloer een ideale toevoeging is in jouw bedrijf om niet alleen meer ruimte te kunnen creëren, maar dit ook te doen op een manier die minder geld kost dan andere manieren, maar eerst gaan we kijken wat dit precies voor een vloer is.

Wat is een entresolvloer precies?

Entresolvloeren zijn dus een soort tussenvloeren. De vloer bestaat uit een zelf ondersteunende constructie die eigenlijk tussen het plafond en de vloer in wordt gebouwd. Via een trap is het mogelijk om op de vloer te kunnen komen en wat je hiermee voor elkaar krijgt is dus eigenlijk meer oppervlak dan wanneer je de vloer niet hebt. Je hebt dus eigenlijk het dubbele qua oppervlak zonder dat je hiervoor een andere ruimte moet huren of kopen. De vloer komt boven de reguliere vloer en daarbij zijn beide vloeren nog steeds te gebruiken.

entresolvloer plaatsen
Een geplaatste entresolvloer in de eetkamer

Entresolvloeren kunnen dus een ideale toevoeging zijn voor verschillende bedrijven. De vloer past ideaal in een magazijn of bedrijfshal, maar kan bijvoorbeeld ook prima in een fitnesszaal. Allereerst wordt er een vloerconstructie gebouwd van staal. Deze is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren zodat het ook mogelijk is om de constructie te krijgen in een bijpassende kleur voor jouw bedrijf. Vervolgens worden er op deze constructie houten panelen bevestigd. Dit zijn stevige, samengeperste panelen waardoor de constructie hierna af is. De vloer is vervolgens aan te passen precies naar jouw wens.

Bron: https://www.twinfloor.nl/entresolvloeren/

Wat zijn de voordelen van deze vloer?

Waarom kiezen voor een vloer als deze in jouw bedrijf? Allereerst natuurlijk omdat je er een hoop ruimte voor terugkrijgt. Je kunt hiermee de ruimte verdubbelen van het pand wat je al hebt. Uiteraard kost het geld om de vloer te laten maken, maar dit is vele malen minder geld dan een huur- of kooppand wat erbij moet komen. Ook betekent dit dat de extra ruimte zich binnen het pand bevindt en je dus niet op een andere locatie meer ruimte moet halen.

De manier waarop de vloer gemaakt wordt, is ideaal omdat deze altijd nog aangepast kan worden. Wil je later bijvoorbeeld de trap aan een andere kant of wil je er meer vloer bij hebben dan kan dit gemakkelijk later nog aangepast worden. Een ideale toevoeging voor iedereen die zoekt naar meer ruimte in het bedrijf vindt je dus door middel van een entresolvloer.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *