buitenkeuken
Uncategorized

Buitenkeuken op maat

Lees over de outdoor kitchen, een fenomeen ooit overgekomen uit Australië, wat een succes is. De kans is groot dat u al een keukenblok in de achtertuin heeft staan, en dat u dit wilt vervangen voor maatwerk en kwaliteit. In dit specifieke geval bent u nu aan het juiste adres.

Kwaliteit in alle opzichten

In het algemeen genomen zijn de keukens die in Nederland verkocht worden van goede kwaliteit. Ook goedkope keukens hebben een krasvast en hittebestendig werkblad, en pas na vele jaren is bij enkele details te zien dat het een goedkope keuken is geweest. U moet dan denken aan krassen in de gootsteen, misschien wat roestvorming bij het afvoerputje. Ondanks dit is het toch beter om voor de beste kwaliteit te gaan, en dat geldt zeker voor een keuken voor buiten. De belasting van de buitenkeuken is anders dan bij een keuken binnen. De keuken binnen zal meer dagen per jaar gebruikt worden, maar deze heeft niets te maken met de elementen zoals regen en sneeuw. Het is logisch dat velen de goedkope outdoor kitchen willen vervangen voor topkwaliteit, en omdat het voor vele jaren is, gelijk maar kiezen voor maatwerk.

outdoor kitchen
Doe inspiratie op voor een nieuwe keuken in de tuin!

Maak de tuin tot één geheel met een outdoor kitchen

De buitenkeuken moet geen losstaand iets zijn. De keuken in de achtertuin is onderdeel van het geheel, het is daarom zo logisch dat er steeds vaker gekozen wordt voor maatwerk. Het is zo’n typisch voorbeeld van een idee overnemen en verbeteren, want in Australië is het keukenblok nog lang geen onderdeel van een geheel. Aldaar is het letterlijk een blok, en het is enkel functioneel. In Nederland doen we veel meer met frontjes, greepjes, en de uitvoering van het aanrechtblad. De keuken voor buiten is meer te vergelijken met de keuken in huis, deze is in alle denkbare woonstijlen te verkrijgen. Een tendens die nu opkomt is een keuken onder een overkapping. Nederland liep achter met het fenomeen veranda, maar er is sprake van een inhaalslag. Een maatwerk keuken, bestand tegen de elementen omdat het nog steeds buiten staat, onder de overkapping komt snel op. De hele opzet daarvan is dat consumenten geen allegaartje willen, maar de achtertuin tot één geheel maken. De keuken is dan onderdeel van dat geheel en geen los element. Omdat een achtertuin een duurzaam iets is, moet ook de keuken uiterst duurzaam zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *